Stavěné pece na chleba, pizzu...
Stavíme pece na chleba, maso, pizzu, zeleninu, sýry ...
Konstrukce "pizzapeci" vychází z tvaru ploché polokoule .
Konstrukce našich pecí vychází z klenutého půlválce.
Nabízíme čtyři základní velikosti,
Šířka vnitřního prostoru 60cm, při délkách 60, 80, 100, 120 cm.
Dvě delší varianty je možné doplnit samostatnými přikládacími dvířky z protilehlé strany vybíracích dvířek.
Pece stavíme z klasických šamotových cihel, pro zvýšení akumulace je možné znásobit tloušťku pláště , jak klenutí , tak spodní části.
Pec se natápí cca 2 - 3 hodiny. Po natopení je možné pec vymést a vložit potraviny k pečení.
Péct je možné i při současném dotápění (v zadní části topeniště)
Venkovní - pohledové opláštění je možné přizpůsobit požadavkům zákazníka. Omítka, kámen. cihla.
Doba akumulace pece a schopnost ohřevu potravin dle konstrukce pece 6 - 8 -10 hodin i déle ( záleží na požadované teplotě pro ohřev).
Venkovní pec (kuchyně) na chleba na míru Vaší pergoly
Přímo do Vaší pergoly navrhneme a postavíme topidlo s několika funkcemi.
Kombinace krbového topeniště pro rožnění masa na ležatém roštu, nebo na pečícím kameni.
Pec na křupavou kachnu, chleba, zeleninu, vepřové koleno....
Udírna na "střední uzení" masa, krkovičky, plece, klobás, ryb.
Sporákové topeniště s plotnou pro vaření , nebo příohřev.




.
.
.
.
.
.